Geavanceerde technieken

Wij werken DIGITAAL.

 

We beschikken wij over een TRIOS SCANNER die ons in staat stelt de hele mond on enkele minuten te scannen en dit op de computer te tonen. Daarmee kunnen scans gemaakt worden voor alle soorten kronen en bruggen , met inbegrip van kronen & bruggen op implantaten.

Daarna vervaardigt ons fantastische laboratorium de werkstukken, ook weer digitaal. De precisie is hierdoor vele malen hoger dan met de "oude" analoge methodes. EN..alles wordt gemaakt in Nederland tegen zeer schappelijke prijzen.

Het is ook mogelijk om met deze techniek onzichtbare beugels ( Aligners) te maken. Wij doen dat alleen voor eenvoudige zaken, bv. de correctie van een of een paar tanden. De ingewikkelde orthodontie laten we over aan de orthodontisten waar onze praktijk mee samen werkt.

Dan is er nog de LASER

Met de laser worden tandvleescorrecties uitgevoerd, wonden behandeld en wortelkanalen gesteriliseerd tijdens een zenuwbehandeling.  Het "boren met de laser" staat nog teveel in de kinderschoenen. Daar wagen we onze patiënten nog niet aan.

Voor nabehandeling van wonden waarin ontstekingen aanwezig zijn, gebruiken wij ook een OZON APPARAAT. De wond wordt dan helemaal schoon en de kans op naklachten is daardoor enorm afgenomen. Wij kunnen hierdoor het voorschrijven van antibiotica drastisch verminderen.

En de DIGITALE RÖNTGEN

Al sinds vele jaren werken wij met digitale röntgen. Bij deze techniek is er veel minder straling nodig om een goede x-foto te maken. Het is veiliger , beter voor het milieu en sneller. Binnen 5 seconden staat de foto op het scherm.

Op het gebied van kroon en brugwerk, protheses, implantologie (de suprastructuren)  en ook bij het "gewone vullinkje" wordt door ons en onze technici gewerkt met de nieuwste en meest geavanceerde materialen en technieken.

U bent ook technisch gezien in goede handen.